Monday, February 13, 2023

SPAIN - NEDA EL MÓN A LA MAGIC LINE AQUÀTICA!Neda el Món a la Magic Line aquàtica


 

Neda el Món i la Obra Social de Sant Joan de Déu s'uneixen per la Magic Line! La Magic Line SJD és la mobilització solidària no competitiva que la Obra Social de Sant Joan de Déu organitza des del 2014. La propera edició celebra els seus 10 anys i inclou una nova ruta nedant a la costa de la ciutat de Barcelona: la ruta de Neda el Món! La sortida serà des de la Platja de la Mar Bella i nedarem 1,7km fins la Platja Nova Icària. Des d’aquí ens unirem a les persones que fan les rutes a peu i caminarem 2,1 km plegats fins al Moll de la Fusta, on celebrarem el 10è aniversari de la Magic Line 2023.

Què has de fer per participar? Només heu de crear un equip, marcar-vos un repte solidari, realitzar accions per aconseguir aquest repte, i el dia de l’esdeveniment gaudir del recorregut que hagueu triat. Podreu fer la Magic Line en la modalitat esportiva que més us agradi!

Pas a pas: fes un equip d’entre 2 i 6 persones, tria nom de l’equip i recorregut que fareu, decidiu quin membre farà de portaveu i marqueu-vos un repte econòmic de captació de donatius. La inscripció té un cost de 30€/equip, que inclou un tubular que us identificarà com a participants, un casquet de bany en el cas de fer la ML aquàtica i una assegurança d’accidents pel dia que feu la ruta. Aquest import no compta com a aportació solidària.

Com més alt sigui el vostre repte més gran serà la transformació que aconseguirem! La Magic Line SJD permet finançar projectes socials gràcies a la captació de donatius que fan els equips participants. Per aconseguir-ho, els equips organitzen tota mena d’accions. Els límits els posa la imaginació i les ganes de transformar-ho tot!

T’esperem diumenge 26 de març de 2023 nedant i caminant per les persones vulnerables o en risc d’exclusió social ateses als centre de Sant Joan de Déu. Inscriu-te aquí.

http://www.magiclinesjd.org/

No comments: