Friday, June 19, 2020

37 danske svømmeklubber er klar til at afholde REMA 1000 AquaCamp denne sommer


På trods af at hele Danmark har været lukket ned her i løbet af foråret, og svømmehallerne først var med i åbningsfase tre, er det alligevel lykkes for 37 svømmeklubber at kunne arrangere REMA 1000 AquaCamp i denne sommerferie. Dette giver klubberne muligheden for at aktivere omkring 4000 børn i hele Danmark – børn, der sikkert har savnet svømmehallen og det at være aktiv sammen med kammeraterne.
I Dansk Svømmeunion er vi rigtig glade for, at det blev muligt for svømmeklubberne at afholde camps, og at så mange klubber gennemfører deres camps, og dermed aktiverer en masse børn.
I næste uge, uge 27, begynder de første af en lang række sommer-svømmeskoler eller REMA 1000 AquaCamps, som de hedder, i regi af Dansk Svømmeunion. Det er nu det 17. år REMA 1000 AquaCamp tilbydes i tæt samarbejde med svømmeklubber lokalt.
REMA 1000 AquaCamp – også for børn, der ikke kan svømme
REMA 1000 AquaCamp-konceptet er hovedsageligt målrettet børn i alderen 7-12 år. Deltagelse kræver ingen særlige forudsætninger, ligesom det ikke kræver medlemskab af en svømmeklub at få lov til at deltage. Der er også plads til at børn, som endnu ikke har lært at svømme, kan være med. 
37 svømmeklubber byder denne sommer velkommen til i alt 83 REMA 1000 AquaCamps i løbet af sommeren. En camp varer typisk tre til fem dage. Nogle af klubberne afholder flere camps i løbet af sommeren, og aktiverer dermed endnu flere glade børn.
Med de 83 camps i år, er der mulighed for at omkring 4000 børn kan glæde sig til en forrygende oplevelse med svømning, livredning, mærkesvømning, skattejagt og mange andre sjove aktiviteter – planlagt af svømmeklubberne selv, med klubbernes egne instruktører.
Stadig enkelte ledige pladser tilbage
For de, der kunne være interesseret i at tilmelde børn til sommerens REMA 1000 AquaCamps, er der stadig ledige pladser hos nogle af klubberne, dog primært til de camps, der afholdes midt i eller sidst på sommeren. På REMA 1000 AquaCamps hjemmeside kan du se, hvor, der er ledige pladser tilbage: www.aquacamp.dk
Samarbejdspartnere og sponsorer hjælper til
Det er af afgørende betydning, at en række sponsorer vil hjælpe til og støtte op om REMA 1000 AquaCamp – det være sig i form af naturalier til børnenes meget populære Goodie-bags og i form af økonomisk støtte. 
Goodie-bags uddeles til samtlige børn på førstedagen af camp’en. I disse gemmer sig i år en flot T-shirt, drikkedunk, svømmebriller, en badehætte, müslibarer og en fribillet til WOW Park. Derudover får børnene i år frisk frugt og saftevand hver dag, sponsoreret af REMA 1000.
I år er det lykkedes at få etableret et samarbejde med følgende virksomheder, der således har valgt at bakke op om de aktive camps:
REMA1000: Navnesponsor, hovedsponsorat, drikkedunk, frugt og saftevand.
TrygFonden: Goodie-bags, malebøger, aktivitetshæfte og baderådsfoldere.
Bag om REMA 1000 AquaCamp
REMA 1000 AquaCamp afholdes for 17. år i træk i mange danske svømmeklubber og har været en succes siden start. Dansk Svømmeunion har udviklet konceptet og svømmeklubber, der er medlem af Dansk Svømmeunion kan derfor planlægge og afholde REMA 1000 AquaCamp i deres egen klub.
En REMA 1000 AquaCamp afholdes typisk i sommerferien, men flere svømmeklubber er begyndt at afholde i de andre, mindre ferier inden for de sidste år.
For yderligere information om REMA 1000 AquaCamp denne sommer kan de ansvarlige udviklingskonsulenter i Dansk Svømmeunion kontaktes:
Lene Madegaard, mobil: 29 20 61 50, E-mail: lm@svoem.dk    
Anna Hauritz Nielsen, mobil 29 16 09 04, E-mail: aj@svoem.dk



Are you looking for a tropical refuge and a spectacular open water swimming event? Then we have something for you! Ocean Swim Fiji, a World-Class Event on a breathtaking paradise full of islands and beaches, with the traditional Fijian hospitality. This is your dive for 2020. Start planning your trip to paradise today! Learn more:  http://francisswim.blogspot.com/2020/01/discover-magic-of-swimming-in-fiji.html

Arena Swimwear is your shop for high tech, competitive swimwear, swimsuits, gear, and equipment. Take a look at our full catalogue inside www.arenawaterinstinct.com.br Buy with discount coupon #arenafrancis to get 12% off

The Project "Swimming on the Postcards of the World" aims to stimulate the tourist to have unforgettable experiences and aiming to promote sports activities in open waters in the country and showing people how important it is to take care of the aquatic environment. https://www.facebook.com/worldswim/


No comments: