Saturday, November 26, 2022

Dansk Svømmeunion Forårets træner- og instruktøruddannelser er åbne for tilmelding


 

Vær sikker på at få en plads på uddannelserne ved at tilmelde jer allerede nu.

Vi er nu klar med en oversigt over de uddannelsestilbud, der udbydes til instruktører og trænere i foråret 2023. Hvis I vil være sikre på at få plads på en af forårets uddannelser, kan I med fordel tilmelde jeres trænere allerede nu.

 

Hjælpeinstruktør uddannelse

Hjælpeinstruktøruddannelsen er målrettet hjælpeinstruktører mellem 12-16 år, som får en grundlæggende introduktion til grundfærdigheder, aktiviteter og svømmestilarter i en blanding af praktiske øvelser i vand og på land, samt teori ved tavlen.

Hjælpeinstruktøren vil lære om rollen som hjælpeinstruktør samt få viden om kommunikation, kropssprog og vigtigheden af at skabe glæde ved svømning og vandaktiviteter.

Vi afvikler hjælpeinstruktøruddannelse i februar i Kalundborg, som er åben for tilmeldelse for alle klubber.

Tilmeld dine hjælpeinstruktører her https://www.svoem.org/Kurser/Kursus-tilmeld/?id=4124

 

Svømningens Grunduddannelse

Svømningens Grunduddannelse er målrettet instruktører, der underviser børn og voksne i svømning og vandaktiviteter. Uddannelsen er med til at skabe fundamentet til at blive en dygtig instruktør som er i stand til at undervise i alle fire stilarter, ligesom instruktøren får redskaber, viden og sparring, der skaber et trygt læringsmiljø og som er motiverende og lærerig for at kunne udvikle den enkelte svømmer.

Vi afvikler Svømningens Grunduddannelse i Kalundborg i februar - der er åben for tilmeldelse fra alle klubber. Svømningens Grunduddannelse starter den 4. -5. februar.

Tilmeld dine instruktører her https://www.svoem.org/Kurser/Kursus-tilmeld/?id=3669

 

Årgangstræneruddannelsen

Årgangstræneruddannelsen er den store værktøjskasse for årgangstrænere, som både giver træneren indsigt i den teoretiske viden, som ligger bag svømmetrænerfaget, samt udvikler de kompetencer, trænerne skal bruge for at udvikle den enkelte svømmer og skabe en stærk talentudvikling i klubben.

I de tre weekender arbejdes med henholdsvis

Teknik og udvikling

Træningsplanlægning og træningsfysiologi

Sportspsykologi, trivsel og mental præstation.

Med en færdiggjort uddannelse følger en svømmetrænerlicens.

Årgangstræneruddannelsen starter op i starten af 2023 i Tommerup, og der er åbent for tilmeldinger. For at kunne deltage på Årgangstræneruddannelsen, skal man have gennemført enten Børnetræneruddannelsen eller Svømningens Grunduddannelse. Årgangstræneruddannelsen starter den 7. – 8. januar.

Tilmeld dine trænere her https://www.svoem.org/Kurser/Kursus-tilmeld/?id=4073

 

No comments: