Monday, September 21, 2020

Neda News - 1a Swim Maresme 20K by HEAD el dia 10 d'octubre



1A SWIM MARESME 20K BY HEAD

La Swim Maresme by Head no és una travessia qualsevol. Es tracta de recòrrer una distància de 20 quilòmetres, per grups de velocitat, i en grups reduïts, cada un amb una embarcació de seguiment. El recorregut transcorre per les poblacions de Canet, Sant Pol, Calella, Pineda i Santa Susana, per finalitzar a Malgrat de Mar.

Una travessia amb grups de velocitat

•Es crearan 3 grups de velocitat: 3km/h, 3,5km/h i 4km/h.

•Cada grup estarà format per 15 nedadors i 2 embarcacions de suport. L'únic requisit és que el grup vagi sempre compactat per poder donar suport a qualsevol dels nedadors en tot moment.

•El personal de Neda el Món que vagi a les embarcacions de suport us proporcionaran l'avituallment cada 45 minuts.

Podeu consultar tota la informació sobre la Swim Maresme by HEAD aquí. https://www.nedaelmon.com/ca/Activitats/Detalls/6895

 

11A NEDA EL MÓN ILLES MEDES PER LA MARATÓ TV3 BY ZOGGS

Per a aquells que no coneixeu la travessia, és una travessia solidària que destina íntegrament els seus beneficis a la Marató de TV3, que enguany es centra en la lluita contra el coronavirus.

Per a aquells amb més experiència teniu la travessia de 5.200m, que dona la volta a la Meda Gran, i també teniu les de 3.400m i 1.700m. Us podeu inscriure a la travessia fent click aquí, on trobareu també més informació de cada distància per separat.

Volem reitrar que a dia d'avui estem fent seguiment dels avanços del coronaviurs, i que en tot moment es respectaran els protocols de seguretat estipulats per la Generalitat de Catalunya i el Procicat.

Esperem poder fer la nostra aportació a la lluita contra el coronavirus amb la celebració de la 11a Neda el Món Illes Medes per la Marató de TV3 by Zoggs.


No comments: