Sunday, May 19, 2024

SvømDanmark Saml pant i svømmehallen, og pas på miljøet


 

Nu kan din klub nemt komme i gang med at indsamle pant i svømmeklubben. DIF har nemlig startet et samarbejde med Join2Recycle, som hjælper med at få sorteret flasker og dåser fra andet affald, så de kan pantes og genanvendes til nye.

Udover klimagevinsten er der også en gevinst i, at det bliver en ekstra indtægtskilde for klubben, når flaskerne og dåserne pantes. Det er penge, der kan komme jeres forening til gode eller gå til et godt formål.

I får gratis pantbokse, plakater og pantpiktogrammer, når I tilmelder jer, så det bliver synligt og nemt at få panten sorteret fra andet affald.

"Klima og miljø er rykket helt frem på dagsordenen – også indenfor sportens verden. Vi skal alle tage mere ansvar i kampen for klimaet, og derfor er Join2Recycle et fantastisk initiativ, som er håndgribeligt – også for de helt unge medlemmer i vores idrætsforeninger."

Adm. direktør i DIF Morten Mølholm Hansen

Hvad er Join2Recycle?

Join2Recycle er et plug and play-koncept, som hjælper med at få sorteret flasker og dåser fra andet affald, så de kan pantes og genanvendes til nye. Udover klimagevinsten er der også en gevinst i at få synliggjort de mange penge, som det hurtigt bliver til, når flasker og dåser fra de mange idrætshaller og -anlæg pantes. Penge der kan komme jeres forening til gode eller gå til et godt formål.

I får gratis pantbokse, plakater og pantpiktogrammer, når I tilmelder jer, så det bliver synligt og nemt at få panten sorteret fra andet affald.

Hvordan kan I være med?

Det er nemt for jeres forening at blive en del af Join2Recycle-bevægelsen! Bare tilmeld jeres forening og begynd at inspirere medlemmerne til at tage del i jeres pantindsamling. Jo flere foreninger der tilmelder sig, desto større betydning har det for vores klima og miljø – samtidig med at pengene for panten kan komme jer eller andre til gode.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=z_Qz5D4tukOjJJBUkmi1PXFdbX48Q2RPpoGh-KeQU75UNzlIQ0ZLTFNGSVVHUTRVMEk0OE5OSEZHRy4u

No comments: