Thursday, April 13, 2023

Svøm Danmark Her er overblikket over kvalifikationen til VM Langbane


 

Danish Open bød på tre præstationer under VM-kravtiderne.

Af: Klaus Bach Christensen, kommunikationskonsulent

Følg de danske svømmere, når de jagter VM-kvalifiktioner ved Swim Open Stockholm - klik her. https://live.swimify.com/competitions/malmsten-swim-open-stockholm-2023-04-13/events/entries/1/180

Som afslutning på Danish Open opsummerer vi, hvilke svømmere der har kvalificeret sig til verdensmesterskaberne i svømning.

Forud for Danish Open havde Julie Kepp Jensen (A6/NTC), Thea Blomsterberg (Swim Team Odense) og Helena Rosendahl Bach (Aalborg Svømmeklub) svømmet under en eller flere kravtider til VM.

Under Danish Open på Bellahøj Svømmestadion fulgte Emilie Beckmann (GTI Swim/NTC) trop, da hun svømmede under VM-kravet på 50m butterfly. Derudover præsterede Helena Rosendahl Bach og Thea Blomsterberg endnu en gang at svømme under VM-kravene på henholdsvis 200m butterfly og 200m brystsvømning.

VM-kvalifikationen er stadig i fuld gang, og Danmarks bedste svømmere har fortsat mulighed for at kvalificere sig til VM på langbane. Det har de i forbindelse med Swim Open Stockholm, der afholdes 13.-16. april.

Umiddelbart efter afslutningen på konkurrencerne i den svenske hovedstad udtager SvømDanmarks sportschef Lars Robl svømmelandsholdet inkl. trænere og stab til verdensmesterskaberne.

No comments: