Wednesday, January 19, 2022

ESPANYA - Tornen els entrenaments al Club Neda el Món


 

Neda el Món, juntament amb el nostre entrenador i a la vegada el Director de Swim Emotions, Jonathan Gómez, torna a engegar els entrenaments en piscina per tots els nostres nedaddictes. Podeu escollir un dia a la setmana o dos, a Barcelona o a Tiana a l'hivern i a la piscina exterior de 50m del Masnou a l'estiu. Si esteu interessats només cal que ens envieu un email a info@nedaelmon.com i us enviarem informació més detallada.

Eric Vilaregut, tercer nedador top que s'apunta a Medes!

Tercer crack de les aigües obertes que s'apunta a la 13a Neda el Món Illes Medes per la Marató de TV3 by ZOGGS que organitzem el proper 8 de maig de 2022. L'Eric Vilaregut és un nedador internacional d’aigües obertes que ha participat a diversos esdeveniments com el Mundial Infantil d'aigües obertes d'Holanda (2a posició), l'Europeu Infantil a Itàlia (top 10), la Copa del Món d'Israel, els Circuits Internacionals de França, Itàlia i Portugal i l'Eurpoeu Junior a Malta.

És un honor per Neda el Món que l'Eric s'uneixi al Pol i el Guillem i pugui compartir braçades amb nosaltres. A part de participar en la nostra travessia, l'Eric serà un dels ponents del Clínic d’Aigües Obertes que organitzem el dissabte dia 7 a les 17h i, posteriorment a la travessia, entregarà les medalles als guanyadors de cada categoria i estarà disponible per fer-vos fotos amb ell durant el Meet & Greet a la mateixa platja de l’Estartit.

Gràcies Eric! T'esperem per nedar amb tu!

L'HOTEL PANORAMA, HOTEL OFICIAL A MEDESL'Hotel Panorama, hotel oficial a Medes

L'Hotel Panorama de l'Estartit ha entrat com a col·laborador de la 13a Neda el Món Illes Medes per la Marató de TV3 by ZOGGS i serà l'hotel oficial de l'esdeveniment. Si busqueu allotjament, podeu trobar habitacions dobles per només 90€ dient que sou participants de la prova de Neda el Món. Podeu fer la reserva al 972 751 092 o a info@hotelpanoramaestartit.com. Nosaltres també serem allà! Apa... salut, Medes i Marató de TV3!

No comments: