Friday, September 3, 2021

Neda el Món Swim and Swim Run Beseit



Tornen les swim runs a Neda el Món. Aquest cop us volem portar als peus dels Ports de Beseit, al Pantà de Pena, que ofereix un entorn natural espectacular per nedar, passejar i explorar. I el millor de tot és que ho pots gaudir en família.

El dia 2 d'octubre, dissabte, està previst celebrar dues proves de natació: una de 5.1k (una volta a l'embassament) i una altra de 3.2k (mitja volta a l'embassament). Els i les acompanyants dels swimmers podran fer el seguiment de la prova des de l'aigua llogant un caiac a la Base Nàutica de l'Embassament de Pena. El diumenge dia 3 es disputarà la prova de swim run, de 10K, on es nedaran 3.3k i se'n correran 7k.

Per a més info feu clic a: Swim Beseit i a Swim Run Beseit.

CALENDARI DE TRAVESSIES 2021Calendari de travessies 2021

La temporada d'aigües obertes encara no s'ha acabat. Aquí teniu el nostre calendari de travessies i swim run!

Enguany us portem una novetat: la Swim Beseit i la Swim Run Beseit (swim: 5.1K i 3.2K, swim run: 10K), que tindrà lloc en el Pantà de Pena (Teruel), als peus dels Ports de Beseit, a la comarca de Matarraña, els dies 2 i 3 d'octubre. Et pots incriure a la modalitat 5.1K o 3.2K o bé a totes dues. També torna la Swim Maresme 20K by Head pels més valents i valentes, una travessia de llarga distància que uneix Masnou i Arenys de Mar. I acabarem l'any amb la Medes 2021 per la Marató de TV3 by Zoggs.


 

MichaelPhelps Teaches Swimming - Most of us can swim, but there’s a difference between dog paddling on vacation and swimming for fitness. If you’re looking to unlock the low-impact, calorie-burning benefits of swimming, check out this course from Michael Phelps on This Skills. The 26-time Olympic gold medalist will cover everything you need to feel confidant and comfortable swimming laps. You’ll learn all the basic strokes, plus wall kicking, diving and other techniques, but you’ll also get a glimpse into the mindset of the most decorated Olympian of all time. Learn more at https://tinyurl.com/v4nmne8h

No comments: